SiebFOx

DE opleider voor Eerste Hulp Bij Duik Ongevallen

Weblinks

Onderstaand een greep uit organisaties, stichtingen en verenigingen waarbij SiebFOx actief is.

 
Alle door SiebFOx gegeven DAN opleidingen zijn ontwikkeld door een team van medisch specialisten en onderwijsdeskundigen. Een paar van de providercursussen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers of lifeguards, terwijl andere, zoals de BLS en de First Aid cursus zich richten op een groter publiek.


O.a. op initiatief van Siebe de Vos werd in 2009 gestart met het systeem van AED hulpverlening in Het Kollenveld, Het Paradijs, Bolkshoek en Wateregge. Onder de huidige Stichting AED Hulpverlening Almelo vond later verdere uitbreiding plaats.


Heeft als verzorgingsgebied Twente en een deel van de Achterhoek. Informatie over zorgverlening, huisartsen vervoer, opleidingen en actualieteiten. Regelmatig volgt Siebe scholing en bijscholing reanimatie & aed bij zijn voormalige werkgever ambulance Oost. 


De enige onderwatersportvereniging in Almelo waarnaast duikplezier ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Bij een lidmaatschap van A.O.S.V. Aragosta worden leden jaarlijks voorzien van een EHBDO update. Siebe is 1 van de NOB & DAN instructeurs. 


NOB/CMAS instructeur

Maak kennis

   


   

Siebe de Vos

DAN Instructeur

Bekijk CV