SiebFOx

DE opleider voor Eerste Hulp Bij Duik Ongevallen

DAN Opleidingen

WAAROM DEELNEMEN AAN EEN EERSTE HULP OPLEIDING?
Het verschil tussen een noodgeval en een ramp is de vaardigheid om snel in te grijpen om verdere schade effectief te voorkomen.

Het DAN-europe trainingsprogramma leert je wat je moet doen bij een duikongeval en het geleerde is gericht op het direct ondernemen van alle nodige stappen om verwondingen te voorkomen of er voor te zorgen, dat ze niet erger worden, door een snelle en effectieve hulp. Deze opleidingen worden wereldwijd gegeven aan niet alleen duikorganisaties, maar ook aan brandweerlieden, reddingsbrigades en het Rode Kruis. Door het volgen van DAN Eerste Hulpcursussen kun jij het verschil betekenen tussen een noodgeval en een ramp.

WIE KUNNEN DEZE CURSUSSEN VOLGEN?
Iedereen - Duikers, vrienden van duikers, watersporters en toeschouwers aan de kant de zg bellenkijkers. DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries. DAN Advanced Oxygen First Aid Dit is een gecombineerde cursus, die in een sessie wordt gegeven. Deze combicursus is bedoeld om vaardigheden en kennis op te doen, die nodig zijn bij de Basis Levensreddende Handelingen en Reanimatie met AED. Verder gevorderde reanimatietechnieken om een niet-ademende duiker - drenkeling- te helpen.

AANBOD OPLEIDINGEN


Maak kennis

   


   

Siebe de Vos

DAN Instructeur

Bekijk CV